miercuri, 4 august 2010

PREZENTARE


Biroul nostru de arhitectura isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa beneficieze de ajutor specializat in amenajarea locuintei sau biroului.
Amenajam orice spatiu, oricat de ciudat sau neobisnuit ar fi proiectul tau. Facem proiecte de design interior si executie de amenajari interioare la cheie pentru orice locatie: locuinte (apartamente, case, vile), standuri expozitionale, restaurante, cofetarii, fast food, magazine, sedii, spatii birouri, spatii primire – receptie, showroomuri, coaforuri, beauty-salon, case de moda, hoteluri .

De ce ai avea nevoie de noi, de sfaturile noastre?

O casa in care sa te simti confortabil, care sa te reprezinte si care sa arate latura ta artistica tuturor celor care pasesc pragul usii tale este ceea ce noi iti putem oferii. Pentru ca te putem ajuta sa obtii ambianta eleganta la care doar visezi !
Designul de interior se refera la aceasta ambianta si la toate elementele care o compun: piese de mobilier, corpuri de iluminat, obiecte decorative de la o perna pufoasa asezata pe o canapea cu un design deosebit pana la lumanarile parfumate si picturile artistilor contemporani sau clasici. Sa nu uitam importanta legaturilor create intre aceste elemente, felul in care ele se influenteaza reciproc si se pun in valoare.
Avem nevoie de confort, dar si de o ambianta relaxanta si primitoare atat acasa dar si la birou sau la hotel sau chiar la restaurantul preferat, motiv pentru care ne ocupam si de aceste spatii in care ne ocupam cealalta jumatate a timpului nostrum.
Beneficiind de ajutor specializat, nimic nu este lasat la intamplare, detaliile sunt atent studiate si rezolvate pentru pastrarea echilibrului intregului ansamblu.

Proiectare – Amenajare - Design Interior

Daca ti-ai cumparat o locuinta si nu stii cum sa o amenajezi, nu stii ce culoare ti s-ar potrivi sau cum sa asortezi canapeaua si perdelele, cum sa transformi acest spatiu tern in ceva care sa te reprezinte, sa te faca sa te simti bine si confortabil, inseamna ca probabil ai nevoie de ajutorul unui designer.
Acesta poate sa inventeze forme noi, sa te faca sa reintelegi spatiul altfel decat l-ai vazut prima data, sa iti sugereze alte idei de amenajare si alte functionalitati decat ai anticipat tu, iti poate propune cu usurinta un furnizor pentru mobilier, tapet, parchet, corpuri de iluminat, gresie faianta sau pentru orice lucru ai avea nevoie in locuinta ta – in functie de gustul si bugetul tau. Noi iti putem oferi toate acestea si mult mai mult decat atat.
Echipa noastra de creatie este formata din tineri arhitecti, designeri de interior, pictori, astfel incat perspectiva pe care ti-o vor crea asupra locuintei tale va fi unica.

Etape in proiectarea de design interior

Desi fiecare proiect este unicat, urmeaza etape asemanatoare, indiferent daca este vorba de un spatiu rezidential sau de amenajarea unei companii:
· Releveul – crearea unui plan la scara al spatiului de amenajat (plan cu cote), ce poate fi creat de noi sau daca proprietarul este in posesia lui a unui astfel de plan detaliat ne putem folosi de acela pentru a prezenta mai rapid propunerile noastre.
· Briefing– discutie detaliata cu clientul pe baza dorintelor si stilului sau de viata, pe baza caruia incepem sa ne cunoastem reciproc si sa ne imaginam in ce mod am putea sa iti oferim casa ta de vis.
· Variatie in plan (2D) – pornind de la cerintele clientului propunem 2-3 variante de amenajare a spatiului cu vizualizare in plan. Discutam despre functionalitate, compartimentare, amplasarea mobilierului, despre fluxuri de circulatie, puncte de interes, despre solutiile practice de a rezolva nevoile clientului.
· Selectie varianta finala plan (2D) consiliem clientul pentru a face cea mai buna alegere din punct de vedere estetic si functional pentru amenajarea casei lui.
· Imagini tridimensionale ale fiecarei camere (3D) sunt generate pentru a se vedea fiecare detaliu de mobilare, decorare si amenajare a camerei.
· Amenajarea spatiului de baie pe baza placajelor ceramice alese impreuna cu clientul se creaza atat imagini tridimensionale cat si planuri la scara ce pot fi folosite pentru executia propriu zisa a montajului gresiei si faiantei si a obiectelor sanitare.
· Propunere amplasare corpuri de iluminat – un plan pentru combinarea armonioasa a corpurilor de iluminat pentru a crea o ambientare prin lumina.
· Plan de tavane false / alte elemente volumetrice – pentru executia propriu zisa a lucrarilor.
· Combinatie coloristica – selectionarea culorilor conform randarilor de pe un paletar comun agreat cu clientul .
· Achizitii – selectionarea de la diversi furnizori pe baza cataloagelor si mostrarelor noastre sau prin vizita la showroom-ul acestora; a diverselor materiale sau decoruri (mobilier, parchet, usi, perdele, corpuri de iluminat, etc.)
In stadiul acesta, Proiectul de Design Interior este finalizat si puteti continua cu executia acestuia cu echipele noastre.

Preturi design interior

Pentru o oferta de pret pentru un proiect de design interior este suficient sa ne trimiti un plan cotat al spatiului de amenajat si cateva dorinte legate de asteptarile tale in privinta acestuia. Trimite un mesaj pentru o oferta de pret!Preturile se calculeaza tinand cont de doua aspecte importante: dimensiunea si complexitatea lucrarii. Cu cat o lucrare este mai mare, cu atat pretul pe metru patrat va fi mai mic si viceversa. Complexitatea este data de:
· gradul si tipul de compartimentare. Un spatiu poate fi compartimentat defectuos de la inceput, fapt ce il face mai dificil de amenajat. Un spatiu relativ mic poate fi impartit intr-o multime de camere mici, fapt care sporeste dificultatea lucrarii.
· stilul amenajarii
· accesibilitatea locatiei
· dorintele clientului

Preturile pentru design interior incep de la:

· 7 EUR / mp pentru Proiect de design interior pentru suprafete peste 150 mp,
· 10 EUR / mp pentru Proiect de design interior pentru suprafete pana in 150 mp.
Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Pentru clientii care opteaza pentru a face si executia amenajarilor interioare propriu zise cu firma noastra, se ofera discounturi de 10% din valoarea proiectului de design interior.

In ce consta executia amenajarilor interioare?

Avem echipe specializate in cele mai diverse domenii de la constructii pana la finisaje interioare. Executam constructii si amenajari interioare la cheie:
· constructii si consolidari
· zugraveli si vopsitorie
· tencuieli
· gleduieli
· montaj gresie & faianta
· montaj gips carton
· montaj parchet laminat si stratificat
· montaj mocheta
· montaj tapet
· montaj caramida de nevada
· izolatii interioare si exterioare
· demolari si decopertari
· zidarie
· sape ciment, autonivelante, decorative
· instalatii electrice, termice, sanitare
· montaj usi
· tencuieli decorative
· insertii sticla, metal, lemn etc.
· decorari personalizate – pictura – autocolant - polistiren

Preturi finisaje

Toate preturile sunt calculate per metru patrat pentru fiecare lucrare in parte. Pentru a obtine o cotatie estimativa de pret pentru amenajarile interioare ale casei tale este suficient sa trimiti un plan cotat (poti trimite planul cadastral pe care l-ai primit la achizitionarea casei sau poti face tu o schita de mana in care sa notezi lungimea si latimea fiecarei camere si sa schitezi ferestrele si usile). Ataseaza si o lista cu lucrarile pe care le doresti in noua ta locuinta. De exemplu: se decoperteaza linoleumul, se gleduieste si se zugraveste toata casa, se izoleaza balconul etc. Daca poti face si 2-3 poze ale spatiului, acestea ne-ar fi utile pentru a stabili situatia actuala a locatiei si pentru a sugera eventual anumite lucrari (decopertare, izolatie, consolidare etc.)De indata ce primim solicitarea ta incepem sa calculam un deviz pentru fiecare finisaj in parte. In cateva zile iti trimitem un email cu un deviz detaliat. Daca esti multumit de deviz, urmeaza sa ne intalnim, sa stabilim fiecare detaliu al amenajarilor tale. Vom semna contractul si vom stabili termenele limita pentru executie, transele de plata, furnizorii de la care doresti sa se achizitioneze anumite materiale si multe alte importante detalii tehnice. Preturile de executie din deviz vor fi calculate in functie de dimensiunea suprafetelor si de dificultatea montajului. De exemplu, montajele la inaltime ce necesita insalare schela de lucru vor avea alt pret decat cele simple. Montajele in spatii mici vor fi mai scumpe decat cele in spatii largi. Montajele cu modele sau combinatii de culori si finisaje diferite vor fi mai scumpe decat cele uniforme. Preturi materiale
In devizul tau vor fi incluse si toate materialele de constructii care sunt necesare pentru finalizarea lucrarilor de amenajari interioare. Materialele vor fi achizitionate, transportate si manipulate de noi.Pentru obiectele finite cum ar fi: gresia, faianta, corpurile de iluminat, parchet, usi, obiecte sanitare si altele poti fie sa stabilesti de la inceput ce si de la care furnizor se vor achizitiona, fie sa le achizitionezi personal si sa fie scazute de pe deviz.

In ce consta Design-ul de Interior?

Este o placere sa vii acasa sau la birou si sa gasesti gata aranjat cu tot felul de mici decoruri pentru petrecerea de Craciun sau de Paste, pentru o aniversare sau pur si simplu ambiental (mobilier , obiecte decorative si corpuri de iluminat). Cu siguranta ca nu ai avea timp sa faci tu personal asta. De unde le cumperi, cum le transporti, cu cine le montezi? Cum sa le alegi? Ce culori se potrivesc? Vreau un stil fresh sau unul de baroc contemporan? Unul rustic sau unul minimalist? Foarte feminin si floral sau masculin, simplu, auster?Nu ar fi simplu cand abia ti-ai cumparat mobila sau cand doresti o schimbare semnificativa sa ne dai un telefon si sa iti decoram noi casa in intregime? Vedem spatiul si iti facem un buget in functie de gradul de complexitate care ti-l doresti.

Putem sa achizitionam si sa executam totul personalizat pentru o casa noua:

mobilier, canapele , fotolii, perdele, draperii, galerii, corpuri de iluminat, plante, aranjamente florale de interior, oglinzi, tablouri, afise, fotografie – executate special pentru amenajarea ta, vaze si alte aranjamente decorative, accesorii si decoratiuni interioare de orice fel, decorare pereti – pictura murala pentru camera de copii, tapet, pictura decorativa, diverse tipuri de pereti structurati, fantani de interior, pictura pe sticla, decorare cu autocolant pe sticla si pe alte suprafete, practic orice tine de amenajare sau decorare – luam casa goala si putem sa o decoram in cel mai mic detaliu. Stilistic putem sa lucram pe orice tema propuneti. Ne povestiti cat mai multe despre dumneavoastra si discutam despre genul de spatiu care vi s-ar potrivi. De indata ce stabilim stilul, fiecare element vine pe aceasta tema, ca la un decor de piesa de teatru.

Pasi:

1. Vedem spatiul si discutam despre dorintele tale si stilul tau de viata. Consultam cataloage de mobilier si decoratiuni, paletare de culori si materiale ale diferitelor magazine.

2. Stabilim bugetul de care dispuneti pentru achizitionarea elementelor de décor si termenul de executie (poate fi de o zi / o saptamana / o luna – in functie de complexitate).

3. In doar o zi, putem schimba aspectul unei locuinte. Decorarile sunt foarte rapide, bazate pe executia – fulger intr-o echipa creativa.

Totusi daca trebuie sa achizitionam si sa montam si mobilier durata lucrarii creste proportional cu complexitatea acesteia. La termenul stabilit va asteptam in casa noua.

APARTAMENT BUCURESTI FINALIZAT








APARTAMENT BUCURESTI






PORTOFOLIU SI IDEI DECORATIUNI INTERIOR